Петко Димитров беше преизбран за председател на младежите в БСП – Сердика

На общото събрание на МО в БСП – Сердика, което се проведе на 13.04.2018г, Петко Димитров беше преизбран с пълно мнозинство за председател на организацията. Гости на събранието бяха народните представители Георги Свиленски и Христо Проданов, както и председателят на БСП – Сердикa – Спас Колев. Събранието избра и делегати на националната конференция на МО в БСП, която ще се проведе на 12 – 13 май в София. Представители от столичния район ще бъдат председателят – Петко Димитров, Мина Кутева и Ленко Петканин.

На събранието Петко Димитров направи отчет за дейността през последните две години, а в точка 5 младите социалисти обсъдиха план за работа през следващите две години.Те си поставиха като основен приоритет да продължат работата на терен, сред хората в района, което според тях ще спомогне за спечелването на местните избори през 2019 година.

„Смятам, че организацията е на прав път. Наясно съм, че не успяхме да направим всичко, за което имахме желание, но смятам, че с екипа, който изградихме ни очакват много приятни моменти и поводи за гордост. Мисля, че със сериозен труд и много желание ще успеем да върнем БСП там където и е мястото, а именно първа политическа сила!“ – завърши Петко Димитров.